Categories
Монтажи

МОНТАЖ НА МИВКА

Както знаете, В и К услугите включват доста разнообразни дейности. Повечето хора, обаче, се сещат единствено за проблеми с водопровода, или пък за тежките аварии, които трябва да бъдат незабавно отстранени, без да са наясно с факта, че всъщност подобен вид услуги се отнасят и за дейности като монтаж на мивка, или пък за нейното демонтиране или ремонтиране.

За да направите всичко това, също както и за да подмените вече старата мивка в банята, е нужно да се обърнете към някоя надеждна фирма в сферата на ВИК услугите и да й възложите въпросните задачи. Ако от известно време искате да направите цялостен ремонт на банята, който включва и въпросния ремонт на мивка, ни се обадете, а ние от ВиК Перник Термо ще Ви помогнем да видите банята си в съвсем нов облик, при това впечатляващ! Гарантирано!

    Къртене на плочки      

    Къртене на стари мивки      

    Къртене на тоалетни чинии


Тези дейности са доста неприятни начинания, които всеки отбягва. Но пък именно затова има и фирми като ВиК Перник Термо, които ще Ви помогнат в подобно занимание. Екипът ни умее всичко това много добре и сме го правили многократно, а ако ни се доверите изцяло, не само че ще решите всичките си ВИК проблеми, ами ще намерите банята си и за неузнаваема… Ако пък не се интересувате от къртене, чистене, а искате просто бърза и лесна смяна на мивка, то можете да ни се доверите напълно, за това.