Categories
Монтажи

МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ

Пералнята е задължителна част от всеки дом. Този домакински електроуред е изключително важен за всяко едно домакинство, затова когато той се развали, подлежи на спешен ВиК ремонт от фирма. В много от случаите е нужно да си купите дори чисто нова пералня, защото старата е вече твърде амортизирана и животът й е вече изтекъл. Редно ли е, обаче, сами да монтирате новата си пералня и ако не, какво трябва да предприемете?

Ние разполагаме със задължителния при този вид дейности инструментариум, също както и с обучени специалисти, за които няма ВиК проблем, с който да не могат да се справят. От Вас се изисква само да изберете модела пералня, а монтирането възложете на нас!

    Свързване на маркуча към мръсната и чистата вода

Някои от Вас ще кажат, че самото монтиране на пералня не е толкова трудно, в сравнение с нейния ремонт. Ако смятате, че за първото не се изискват специални умения, поради факта че всичко е описано в книжката, която получавате заедно с пералнята, сте на грешен път. Всъщност, не е толкова просто да монтирате една пералня, а наред с това и да я невилирате както трябва.

А какво остава за ремонта й… По-добре не се нагърбвайте с тази нелека задача, а вместо това ни се обадете и обяснете какъв точно проблем, или дилема искате да разрешим.